Over ons

 

LEVERANCIER VAN FIETSPLEZIER

 

Ruim 10 jaar geleden in 2012 zijn we gestart met Bike Totaal Jan de Jonge  in Zierikzee. Onze focus is dat wij ons richten op fietsplezier. Wij hebben passie voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Op 01-04-2019 zijn we gestart met ons 2e filiaal Bike Totaal Jan de Jonge Burgh Haamstede . Door de overname van Bike Totaal Verton gaan we ons nog verder specialiseren op fietsverhuur in Burgh Haamstede en het Zeeuwse eiland Schouwen Duiveland.

Ontzorgen is ons motto.

U, als klant, moet onbezorgd en heerlijk kunnen genieten van een rit op één van onze huuropjecten. Dit kunnen we u aanbieden omdat we kwalitatief hoogwaardige fietsen in de verhuur hebben van Gazelle. Verder hebben onze beide winkels een profesionele werkplaats met gediplomeerd vakkundig personeel om onze huurvloot op en top te houden.

Ook is het mogelijk om een fiets te huren in Zierikzee bij ons filiaal Bike Totaal Jan de Jonge Zierikzee.

Uiteraard bent u ook welkom in onze winkels voor het kopen van (elektrische) fietsen, verkoop van fietsaccessoires, fietskleding en het repareren van fietsen. In 2016 is ons filiaal Zierikzee uitgeroepen tot beste Bike Totaal van Nederland!

 

Team Jan de Jonge fietsen

 

 

Fietsverhuur Burgh Haamstede Ortlieb bags Jan de Jonge fietsen Burgh-Haamstede Fietskleding Jan de Jonge fietsen Burgh-Haamstede Zeeuwse fietskleding Jan de Jonge fietsenFietstassen Jan de Jonge fietsen Burgh-Haamstede Kinderfietsen Jan de Jonge fietsenFietsverhuur Burgh Haamstede winkel


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 

Wilt u dinsdag of zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan maandag of zaterdag ophalen om 16.45 uur .

Afwijkende dagen
27 april 2024 (Koningsdag):   Gesloten
19 mei 2024 (1e Pinksterdag):   Gesloten
20 mei 2024 (2e Pinksterdag):   Gesloten


Contactgegevens

Facebook