Over ons

 

Fietsplezier, daar staan wij voor!

 

Ruim 7 jaar geleden in 2012 zijn we gestart met Jan de Jonge fietsen in Zierikzee. Onze focus is dat wij ons richten op fietsplezier. Wij hebben passie voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Op 01-04-2019 zijn we gestart met ons 2e filiaal. Door de overname van Bike Totaal Verton in Burgh Haamstede gaan we ons nog verder specialiseren op fietsverhuur in Burgh Haamstede.

Ontzorgen is ons motto.

U, als klant, moet onbezorgd en heerlijk kunnen genieten van een rit op één van onze huuropjecten. Dit kunnen we u aanbieden omdat we kwalitatief hoogwaardige fietsen in de verhuur hebben van Gazelle. Verder hebben onze beide winkels een proffesionele werkplaats met gediplomeerd vakkundig personeel om onze huurvloot op en top te houden.

Ook is het mogelijk om een fiets te huren in Zierikzee bij ons filiaal Jan de Jonge fietsen Zierikzee.

Uiteraard bent u ook welkom in onze winkels voor het kopen van (elektrische) fietsen, verkoop van fietsaccessoires, fietskleding en het repareren van fietsen. In 2016 is ons filiaal Zierikzee uitgeroepen tot beste Bike Totaal van Nederland!

 

Team Jan de Jonge fietsen

 

Lid van / Member of / Mitglied von:   www.zeeuwsfietsverhuur.nl

 

Fietsverhuur Burgh Haamstede Ortlieb bags Jan de Jonge fietsen Burgh-Haamstede Fietskleding Jan de Jonge fietsen Burgh-Haamstede Zeeuwse fietskleding Jan de Jonge fietsenFietstassen Jan de Jonge fietsen Burgh-Haamstede Kinderfietsen Jan de Jonge fietsen


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  9.00-17.30
Dinsdag:  9.00-17.30
Woensdag:  9.00-17.30
Donderdag:  9.00-17.30
Vrijdag:  9.00-17.30
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  
 

Wilt u zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan zaterdag ophalen om 16.45 uur en maandagmorgen rond 9.00 uur weer inleveren.


Contactgegevens

Facebook