Nu ook in Burgh Haamstede: Jan de Jonge fietsen!

Vanaf 1 april 2019 heeft Jan de Jonge fietsen uit Zierikzee Bike Totaal Verton overgenomen.


Nu ook in Burgh Haamstede: Jan de Jonge fietsen!


Uiteraard kunt u hier net zoals voorheen terecht voor het huren, kopen of repareren van uw fiets.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Lid van Zeeuws Fietsverhuur - co÷peratie Zeeuwse Fietsverhuurders

Ook wij zijn in Burgh Haamstede en Zierikzee lid van Zeeuws Fietsverhuur. Dit is een co÷peratie die is opgericht door fietsverhuurders uit verschillende locaties in Zeeland.áDe bedoeling is eigenlijk dat er een Keurmerk is ,zodat je weet dat wanneer je huurt via de Zeeuwse Fietsverhuur altijd goed zit en dat je altijd een kwaliteits fiets krijgt tijdens de huur.

Reserveer uw huurfiets online!

Vanaf heden kunt u heel eenvoudig uw huurfiets reserveren op onze website van filiaal Burgh Haamstede. U selecteert op de pagina welk type fiets u wilt huren, daarna kiest u de huurperiode. Verder kunt u nog opties toevoegen zoals het Rent A Bike Safe Plan (onbezorgd fietsen). Als u dit gedaan heeft plaats u uw bestelling in het winkelmandje. Nu kunt u afrekenen met bv iDEAL of creditcard. En uw reservering is gedaan. Wij zullen ervoor zorgen dat de fietsen klaar zullen staan op de afgesproken dag zodat u heerlijk kunt gaan genieten op de fiets.

Huur nu uw fiets voor Concert at Sea

Op de huurfiets naar het grootste muziekfestival van Zeeland. Concert at Sea vind plaats op 27, 28 en 29 juni 2019. Met optredens van Blof, Nielson, Golden Earring, Guus Meeuwis en nog vele anderen.

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.30
Dinsdag:  9.00-17.30
Woensdag:  9.00-17.30
Donderdag:  9.00-17.30
Vrijdag:  9.00-17.30
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  
 

Wilt u zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan zaterdag ophalen om 16.45 uur en maandagmorgen rond 9.00 uur weer inleveren.


Contactgegevens

Facebook