Mountainbike huren Schouwen-Duiveland

Wilt u een mountainbike huren in Burgh Haamstede / Westenschouwen? Ook voor MTB verhuur bent u van harte welkom bij ons. Met een ATB ontdekt u het eiland, zoals de onverharde paden, schelpenpaden en natuurlijk de MTB-route van Schouwen-Duiveland en het Patrick Tolhoek MTB-parkoers in de Domeinen (Westerschouwen). Daarnaast kunt u rond de dorpskernen van Burgh-Haamstede, Renesse en Westenschouwen fietsen. Of het nu door het bos is, op gravel of in de polder: met een mountainbike ontdek je het eiland van dichtbij.

Mountainbike huren in Burgh Haamstede

Bekijk hier de verschillende ATB-routes op Schouwen-Duiveland >

 

Mountainbike 29 inch huren in Burgh

Bij Fietsverhuur Burgh Haamstede van Bike Totaal Jan de Jonge vindt u moderne, lichtgewicht mountainbikes. Of u nu een gevorderde of een incidentele fietser bent, deze fietsen geven u zorgeloos fietsplezier. Het aluminium frame heeft een uitstekende geometrie en om voor iedereen een passende ATB aan te bieden, hebben we daarbij keuze uit maar liefst drie verschillende maten: 17,5” (M), 19” (L) en 21,5” (XL). Alle mountainbikes hebben een geveerde voorvork, platte pedalen en beschikken over 12 versnellingen. De grote 29 inch wielen geven meer comfort en een stabieler rijgedrag.

Bekijk hier de review van de Trek Mountainbike X-Caliber 29’er >

 

Mountainbike huren voor groepen

Wilt u meerdere mountainbikes huren, bijvoorbeeld voor grotere groepen? En dan voor een dagdeel, een hele dag of voor meerdere dagen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Informeer naar de beschikbaar en wij luisteren graag naar uw wensen. Het is mogelijk om bij ons een gids te huren en we bieden haal- en brengservice van de gehuurde mountainbikes.

Klik hier voor meer info over mountainbike huren voor groepen >

Mountainbike huren voor kinderen

Ook voor kinderen is het fietsen op een gehuurde mountainbike een leuke manier om de omgeving te verkennen. Speciaal voor kinderen hebben wij ook mountainbikes met een kleinere maat in ons assortiment van huurfietsen.

Eigen pedalen meenemen en ATB-helm huren

De mountainbikes die u bij ons huurt zijn voorzien van platte pedalen. Wilt u inklikken met uw eigen systeem? Dan is het mogelijk om uw eigen pedalen te laten monteren door ons. Wij raden u aan om een helm te dragen. Wwanneer u deze niet heeft, dan kunt u er één bij ons huren. Uw veiligheid vinden wij belangrijk.

 Zekerheid bij ATB-verhuur

Heeft u onverhoopt pech onderweg, waardoor u niet verder kunt fietsen? Heeft uw huurfiets schade opgelopen of is deze zelfs gestolen? Vertrouw dan op ons unieke Rent a Bike Safe Plan, daarmee heeft u recht op pechhulp en heeft u meer rechten op geldteruggave bij een eventuele annulering.

Online of in de winkel een mountainbike huren
Wilt u een fiets mountainbike huren op Schouwen-Duiveland? Dat kan door op deze website een reservering te maken of door onze winkel in Burgh-Haamstede te bezoeken. U vindt ons aan de Kerkstraat 1 in Burgh-Haamstede (tegenover Albert Heijn).

Openingstijden
U bent in de zomertijd welkom van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op de zaterdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u voor de zondag een fiets huren? Ook dat is mogelijk. U kunt de fietsen dan zaterdag ophalen om 16.45 uur en op maandagmorgen rond 9.00 uur weer inleveren.

 

Ons verhuurpunt en fietsenwinkel zijn goed bereikbaar. U kunt eventueel uw auto gratis op een ruime parkeerplaats bij de winkel parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op 200 meter afstand van ons verhuurpunt. Wij heten u graag welkom!

 

Ga naar de reserveringspagina om een Trek mountainbike te huren >

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 

Wilt u dinsdag of zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan maandag of zaterdag ophalen om 16.45 uur .


Contactgegevens

Facebook