Mountainbike voor groepen huren Zeeland

Wil je met een groep een mountainbike huren in Zeeland? Samen mountainbiken is leuk, omdat je op een gezellige manier lekker dicht in de natuur rijdt. Of je nu met je familie gaat fietsen, als een bedrijfsuitje met collega’s, met vrienden of met je sportteam op pad gaat: door samen op een ATB te stappen ontdek je de Zeeland op andere manier.

Mountainbiken met groepen op Schouwen-Duiveland

Kies je ervoor om een mountainbike bij Biek Totaal Jan de Jonge in Burgh-Haamstede te huren? Dan kun je kiezen uit heel verschillende terreinen. In de Domeinen vind je bijvoorbeeld het pittige Patrick Tolhoek ATB-parkoers dat meestal in de top-10 van meest gewaardeerde routes staat. Ook kun je richting Renesse of Brouwershaven fietsen. Dankzij de schelpen- en gravelpaden heb je daarbij alle tijd om van de omgeving te genieten. Op de Kop van Schouwen vind je ook een blauwe ATB-route van veertig kilometer dat niet heel technisch is. Hier ontdek je het gevarieerde landschap van het Zeeuwse eiland.

 Patrick Tolhoek mountainbike parcours in het bos van Westenschouwen

Mountainbike huren voor groepen

Wil je met een grote groep een ATB huren? Dat is mogelijk bij Fietsverhuur Burgh Haamstede van Bike Totaal Jan de Jonge. Je kunt daarbij kiezen voor een halve dag, één dag of meerdere dagen. Ook kun je je laten vergezellen door een gids die jou de mooiste plekken van het eiland laat zien. Hiervoor vragen we een vergoeding.

Lees hier de review van de Trek X-Caliber 8, onze mountainbike voor de verhuur >

Bij Bike Totaal Jan de Jonge bieden we haal- en brengservice van mountainbikes voor groepen, zodat jullie direct vanaf jullie locatie op kunnen stappen. En beschik je niet over een fietshelm? Huur er dan één, wij hebben een groot aanbod van helmen in verschillende maten. Dat is wel zo veilig. Ook is het mogelijk om een bidon erbij te kopen. Standaard zitten er platte pedalen op de mountainbikes. Wil je met je eigen pedalen fietsen, zoals SPD? Dat is mogelijk, neem je pedalen mee en wij monteren deze voor je.

De voordelen van mountainbikes huren bij Fietsverhuur Burgh Haamstede van Jan de Jonge Fietsen

  • Moderne, lichtgewicht Trek mountainbikes met 29 inch wielen
  • Drie verschillende maten, voor iedere lichaamslengte een passende ATB
  • Haal- en brengservice voor groepen
  • Optie: gids die meefietst en de mooiste plekken laat zien
  • Meer zekerheid met het Rent a Bike Safe Plan
  • Onze vakkundige monteurs zorgen voor zorgeloos fietsen

Mountainbikes voor groepen reserveren

Om mountainbikes voor een groep te huren kun je contact opnemen met ons of door onze winkel in Burgh-Haamstede binnen te lopen. Je vindt ons tegenover de Albert Heijn, aan de Kerkstraat 1 in Burgh-Haamstede. Wij zijn in de zomertijd open van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. In de winter zijn wij op dinsdag dicht. Ons verhuurpunt en fietsenwinkel zijn goed bereikbaar met de auto. Kom je met de auto? Dan kun je deze gratis achter onze winkel parkeren.

Bel ons op: (0111) 65 13 24

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 

Wilt u dinsdag of zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan maandag of zaterdag ophalen om 16.45 uur .


Contactgegevens

Facebook