Fietsverhuur Serooskerke

Wilt u een fiets huren om te gaan fietsen vanuit Serooskerke over de prachtige fietsroutes op Schouwen-Duiveland? Dan bent u van harte welkom bij Jan de Jonge Fietsen. Met onze kwalitatieve huurfietsen rijdt u zorgeloos over fietspaden en schelpenpaden, langs dijken en inlagen, duinen en polders. Kortom: u geniet op een huurfiets van het unieke en afwisselende Zeeuwse eiland. Op deze website kunt u een kwalitatieve huurfietsen reserveren of u kunt langskomen in onze winkel in Burgh-Haamstede, op zo’n vijf kilometer vanaf Serooskerke.

 

Fietsverhuur nabij Serooskerke op Schouwen-Duiveland

Om de omgeving van Serooskerke met een huurfiets te ontdekken, bieden wij u een groot aanbod van verschillende soorten huurfietsen. Bijvoorbeeld dames- en heren stadsfietsen, vrijwel allemaal met zeven versnellingen. Ook vindt u bij ons elektrische fietsen van Gazelle met een betrouwbare Bosch middenmotor. Bij Jan de Jonge Fietsen vindt u een ruim aanbod van huurfietsen:

Twijfelt u over uw keuze welk type fiets u het beste kunt huren om de omgeving van Serooskerke te verkennen? We geven u graag advies.

Tandem, mountainbike of bakfiets huren

Naast bovenstaande stadsfietsen vindt u bij Jan de Jonge Fietsverhuur nabij Serooskerke andere huurfietsen, zoals tandems, bakfietsen en mountainbikes. Voorbeelden hiervan zijn:

Bij ons vindt u ook mountainbikes van het merk Trek, waarmee u de onverharde paden kunt ontdekken. Deze lichtgewicht ATB’s bieden we in drie verschillende maten, waardoor voor iedere lichaamslengte altijd een passende mountainbike te vinden is. Wilt u een mountainbike huren? Kijk dan hier: ATB met 29 inch wielen

Fietsaanhanger of een kinderfiets huren

Wilt u uw hond meenemen tijdens een fietstocht? Of wilt u gaan fietsen met kinderen die nog te jong zijn om zelfstandig te kunnen fietsen? Huur dan een fietsaanhanger bij ons. Op die manier kunt u samen genieten van de mooie omgeving van Serooskerke.

Gaat u samen met kinderen op de fiets de omgeving van Serooskerke op Schouwen-Duiveland ontdekken? Bij ons vindt u een ruim assortiment kinderfietsen voor iedere leeftijd. Bekijk hier het aanbod huurfietsen voor kinderen:

Heeft u twijfels u over de maat van een kinderfiets? Dan kunt u bij het afhalen nog voor een andere maat kinderfiets kiezen. Wij geven u graag advies over het juiste model en maat.

Betrouwbare partner voor zorgeloos fietsverhuur

Jan de Jonge in Burgh-Haamstede is hét adres om een fiets in de omgeving van Serooskerke te huren. Met onze kwalitatieve huurfietsen fietst u onbezorgd op Schouwen-Duiveland. En mocht er onverhoopt tijdens uw fietstocht iets voorvallen of krijgt u te maken met schade of diefstal? Vertrouw dan op ons unieke Rent a Bike Safe Plan, daarmee bent u zeker van pechhulp en heeft u meer rechten op geldteruggave bij een eventuele annulering van uw reservering.

In onze winkel beschikken we over een moderne werkplaats met professionele monteurs. Zij lopen alle fietsen goed na voordat deze verhuurd worden. Wij zijn bovendien aangesloten bij de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders en BOVAG, waarmee u de zekerheid heeft om veilig en met een betrouwbare huurfiets op pad te gaan.

Online of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Serooskerke op Schouwen-Duiveland? Dat kan door op deze website een reservering te doen of door onze winkel met verhuurpunt te bezoeken. U vindt ons aan de Kerkstraat 1 in Burgh-Haamstede. U bent in de zomertijd welkom van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op de zaterdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u voor de zondag een fiets huren? Ook dat is mogelijk. U kunt de fietsen dan zaterdag ophalen om 16.45 uur en op maandagmorgen rond 9.00 uur weer inleveren.

Ons verhuurpunt en fietsenwinkel zijn goed bereikbaar vanaf Serooskerke. U kunt eventueel uw auto gratis op een ruime parkeerplaats bij de winkel parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op 200 meter afstand van ons verhuurpunt. Wij heten u graag welkom!

Reserveer nu uw huurfiets > 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 

Wilt u dinsdag of zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan maandag of zaterdag ophalen om 16.45 uur .

Afwijkende dagen
27 april 2024 (Koningsdag):   Gesloten
19 mei 2024 (1e Pinksterdag):   Gesloten
20 mei 2024 (2e Pinksterdag):   Gesloten


Contactgegevens

Facebook