Fietsverhuur Schouwen-Duiveland

Wilt u een fiets huren om het mooie eiland Schouwen-Duiveland te ontdekken? Met een huurfiets van Jan de Jonge Fietsen in Burgh-Haamstede en Zierikzee rijdt u over de prachtige fietsroutes op het mooiste eiland van Zeeland: Schouwen-Duiveland. Hier vindt u een uitgebreid netwerk aan fietsroutes. Of u nu langs de zee of de Oosterschelde fietst, langs dijken en bossen of door kerkdorpen of langs het Grevelingen; op een betrouwbare huurfiets ervaart u het unieke en afwisselende Zeeuwse eiland. Lees meer over ons aanbod van kwalitatieve huurfietsen op deze website of kom langs in één van onze winkels in Burgh-Haamstede of Zierikzee.

 

Fiets huren op Schouwen-Duiveland

Om Schouwen-Duiveland met een huurfiets te ontdekken, vindt u bij ons een groot aanbod aan huurfietsen. Zo bieden we Gazelle stadsfietsen met zeven versnellingen voor heren en dames. Ook vindt u bij ons betrouwbare elektrische Gazelle fietsen met een solide Bosch middenmotor. Twijfelt u over uw keuze welk type fiets u het beste kunt huren om Schouwen-Duiveland te verkennen? Onze medewerkers geven u graag advies.

Ruim aanbod van stadsfietsen en e-bikes

Bij Jan de Jonge Fietsen vindt een ruim aanbod aan kwalitatieve huurfietsen. Voor iedere fietswens hebben wij een passende huurfiets beschikbaar. Of u nu een paar uurtjes, een dag of een week een fiets wilt huren, een fiets huren op Schouwen-Duiveland doet u bij Jan de Jonge Fietsen. Bekijk hieronder ons aanbod van populaire modellen huurfietsen:

Tandem, mountainbike of bakfiets huren

Naast bovenstaande stadsfietsen vindt u bij Jan de Jonge Fietsverhuur in Burgh-Haamstede ook tandems, bakfietsen en mountainbikes.

Mountainbiken op Schouwen-Duiveland met een groep

Het is leuk en gezellig om samen met een groep te mountainbiken. Op het westelijk deel van Schouwen-Duiveland vindt u een ATB-route van 40km, die relatief eenvoudig is en u langs mooie plekken van het eiland brengt. Daarnaast ligt op tien fietsminuten afstand van onze winkel in Burgh-Haamstede een ATB-parkoers ( Patrick Tolhoek MTB parcours in Westenschouwen) in de Domeinen.

Bekijk hier de mogelijkheden om mountainbikes voor groepen te huren >

Kinderfiets huren

Fietsen huren voor het hele gezin? Ook dat is mogelijk bij ons. Want wat is er nu leuker dan met hele gezin op pad te gaan met een huurfiets? U vindt bij Jan de Jonge Fietsen in Burgh-Haamstede een ruim assortiment kinderfietsen voor iedere leeftijd. Heeft u twijfels over de maat kinderfiets? Dan kunt u bij het afhalen nog voor een andere maat kinderfiets kiezen, mits deze beschikbaar is. Bekijk hieronder het aanbod huurfietsen voor kinderen:

Fietsaanhanger voor kind of huisdier huren
Kunnen uw kinderen nog niet zelfstandig fietsen? Of wilt u uw hond meenemen tijdens een fietstocht? Huur dan een aanhangwagen bij ons. Zo geniet u toch samen van het mooie Schouwen-Duiveland. Bekijk hier het aanbod van aanhangwagens die u kunt huren:

E-Shopper

verken de omgeving op een E-Shopper (E-Scooter). Boek hier je E-Shopper E-Shopper

 

Betrouwbare partner voor zorgeloos fietsverhuur

Al sinds de jaren ’70 is Jan de Jonge Fietsen hét adres om een fiets te huren. Met ons ruime aanbod van kwalitatieve huurfietsen fietst u onbezorgd op Schouwen-Duiveland. En krijgt tijdens uw fietstocht te maken met schade of diefstal? Of mocht er onverhoopt iets voorvallen onderweg? Vertrouw dan op ons unieke Rent a Bike Safe Plan.

 

Bij onze verhuurpunten en winkels beschikken we over een moderne werkplaats met gediplomeerde monteurs. U kunt er gerust op zijn dat alle huurfietsen goed zijn nagekeken voordat u deze huurt. Jan de Jonge Fietsen is aangesloten bij de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders en de BOVAG, zodat u extra zekerheid heeft om veilig en met een betrouwbare huurfiets op pad te gaan. In onze fietsenwinkels in Burgh-Haamstede en Zierikzee vindt u bovendien fietskleding, fietstassen, fietssloten, fietsverlichting en andere onderdelen en accessoires voor fietsen.

Online of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren op Schouwen-Duiveland? Dat kan via deze website of door binnen te lopen bij Jan de Jonge Fietsen in Burgh-Haamstede. U vindt ons aan de Kerkstraat 1 in Burgh-Haamstede of Weststraat 5 in Zierikzee.

Wij zijn in de zomertijd open van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag is de winkel in Zierikzee gesloten.

Wilt u voor de zondag een fiets huren? Dat is uiteraard ook mogelijk. U kunt de fietsen op zaterdag ophalen rond 16.45 uur en op maandagmorgen rond 9.00 uur weer inleveren. Ons verhuurpunt en fietsenwinkel zijn goed bereikbaar met de auto, in Burgh-Haamstede kunt u uw auto gratis achter onze winkel parkeren. In Zierikzee is een gratis parkeerplaats op vijf minuten lopen van de winkel.

Reserveer nu uw huurfiets > 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 

Wilt u dinsdag of zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan maandag of zaterdag ophalen om 16.45 uur .


Contactgegevens

Facebook