Fietsverhuur Scharendijke

Met een huurfiets van Jan de Jonge Fietsen rijdt u over de prachtige fietsroutes op één van de mooiste eilanden van Zeeland: Schouwen-Duiveland. Dankzij het grote netwerk aan fietspaden heeft vooral Schouwen een grote aantrekkingskracht op fietsers. Met een betrouwbare huurfiets fietst u onbezorgd in Scharendijke en de omgeving. Bijvoorbeeld langs het Grevelingen, de Noordzee, Brouwersdam of door polder- en duingebied. Lees meer over ons aanbod van kwalitatieve huurfietsen op deze website of kom langs in onze winkel in Burgh-Haamstede, op zo’n acht kilometer vanaf Scharendijke.

 

Fiets huren in de omgeving van Scharendijke

Bij Jan de Jonge Fietsen vindt u keuze uit een breed assortiment huurfietsen. Zo ontdekt u de omgeving van Scharendijke met een huurfiets die bij u past. U vindt bij ons stadsfietsen voor heren en dames, met een ruim aantal versnellingen (handig voor de Zeeuwse wind) en betrouwbare e-bikes. Twijfelt u over uw keuze welk type fiets u het beste kunt huren om de omgeving van Scharendijke te verkennen? Onze medewerkers informeren u graag.

Stadsfietsen en e-bikes huren

Bij Jan de Jonge Fietsen in Burgh-Haamstede vindt u een ruim aanbod aan kwalitatieve huurfietsen.

Tandem, mountainbike of bakfiets huren

Naast bovenstaande stadsfietsen kunt u bij Jan de Jonge Fietsen nabij Scharendijke ook tandems, bakfietsen en mountainbikes huren. Populaire modellen zijn:

Kinderfiets of fietsaanhanger huren

Alleen op pad is leuk, maar samen fietsen is leuker. En wat is er nu leuker dan om met hele gezin de omgeving van het Zeeuwse Scharendijke te ontdekken? Hiervoor vindt u bij ons een ruim assortiment kinderfietsen. Dit zijn veilige kinderfietsen met verschillende maten, zodat u voor ieder kind een passende kinderfiets kunt huren, ongeacht de lichaamslengte. En heeft u twijfels over de maat bij het huren van een kinderfiets? Dan kunt u bij het ophalen nog voor een andere maat kiezen. Bekijk hieronder ons aanbod kinderfietsen om te huren:

Wilt u uw hond meenemen tijdens een fietstocht? Of wilt u gaan fietsen met kinderen, maar kunnen ze nog niet zelfstandig fietsen? Huur dan een aanhangwagen bij ons. Zo kunt u samen genieten van de mooie omgeving van Renesse.

Mountainbiken in de omgeving van Scharendijke met een groep

Wilt u samen met een groep gaan mountainbiken in de omgeving van Scharendijke? Bijvoorbeeld de blauwe ATB-route op het eiland? Of op het uitdagende Patrick Tolhoek ATB-parkoers in de Domeinen (westenschouwen).

Bekijk hier de mogelijkheden om mountainbikes voor groepen te huren >

 

Betrouwbare partner voor zorgeloos fietsverhuur

Om een fiets in de omgeving van Scharendijke te huren is Jan de Jonge al decennialang hét adres voor fietsverhuur. Met ons ruime aanbod van kwalitatieve huurfietsen fietst u onbezorgd in de omgeving van Scharendijke. En mocht er toch iets tijdens uw fietstocht voorvallen? Vertrouw dan op ons unieke Rent a Bike Safe Plan. Handig voor pechhulp, bij annulering of bij schade.

U vindt bij ons een moderne werkplaats met vakkundige monteurs. Alle huurfietsen worden goed nagekeken voordat deze worden verhuurd. Wij zijn aangesloten bij de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders en BOVAG. Daarmee heeft u de zekerheid om met een betrouwbare huurfiets op pad te gaan. Dat is wel zo veilig. In onze fietsenwinkel en verhuurpunt vindt u fietskleding, tassen, fietssloten verlichting en andere onderdelen en accessoires voor fietsen.

Online of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Scharendijke? Reserveren kan via deze website of door loop eens binnen bij Jan de Jonge Fietsen in Burgh-Haamstede, waar u ons aan de Kerkstraat 1 vindt. Ons verhuurpunt en fietsenwinkel zijn goed bereikbaar vanaf Scharendijke. Komt u met de auto? Parkeren achter de winkel is gratis.

Tijdens de zomertijd zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u voor de zondag een fiets huren? Ook dat is mogelijk. Haalt u dan de fietsen op zaterdag op rond 16.45 uur en u mag deze op maandagmorgen rond 9.00 uur weer terugbrengen. Komt u met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op 200 meter afstand van ons verhuurpunt.

Reserveer nu uw huurfiets >


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 

Wilt u dinsdag of zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan maandag of zaterdag ophalen om 16.45 uur .

Afwijkende dagen
27 april 2024 (Koningsdag):   Gesloten
19 mei 2024 (1e Pinksterdag):   Gesloten
20 mei 2024 (2e Pinksterdag):   Gesloten


Contactgegevens

Facebook