Fietsverhuur Noordwelle

Bent u op zoek naar een huurfiets aanbieder in de buurt van Noordwelle? Met een huurfiets van Jan de Jonge Fietsen fietst u over de fietspaden op één van de mooiste Zeeuwse eilanden: Schouwen-Duiveland. Het uitgebreide netwerk aan fietsroutes over dijken, inlagen, door de Domeinen, duinen en polders heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen, zowel uit Nederland als Duitsland en België. Geniet op een huurfiets van het unieke en afwisselende Zeeuwse eiland. Lees meer over ons aanbod van kwalitatieve huurfietsen op deze website of kom langs in onze winkel in Burgh-Haamstede, op zo’n 4 kilometer vanaf Noordwelle.

Fiets huren in de omgeving van Noordwelle

Om de omgeving van Noordwelle met een huurfiets te ontdekken, heeft u keuze uit een groot aanbod van verschillende soorten fietsen. Zo bieden we stadsfietsen voor heren en dames, met een verschillend aantal versnellingen en betrouwbare elektrische fietsen. Twijfelt u over uw keuze welk type fiets u het beste kunt huren om de omgeving van Noordwelle te verkennen? Onze medewerkers kunnen u hierover uitstekend informeren.

 

Stadsfietsen en e-bikes

Bij Jan de Jonge Fietsen vindt u een ruim aanbod aan kwalitatieve huurfietsen.

Een bakfiets, tandem of mountainbike

Naast bovenstaande stadsfietsen vindt u bij Jan de Jonge Fietsverhuur nabij Noordwelle nog andere huurfietsen, zoals tandems, bakfietsen en mountainbikes.

Mountainbiken in de omgeving van Noordwelle met een groep

Wilt u samen met een groep gaan mountainbiken in de omgeving van Noordwelle? Bijvoorbeeld op het ATB-parkoers in de Domeinen? Bekijk dan hier de mogelijkheden om mountainbikes voor groepen te huren >

Kinderfiets huren

Wat is er nu leuker dan om met hele gezin de omgeving van het Zeeuwse Renesse te gaan ontdekken? Bij ons vindt u een ruim assortiment kinderfietsen voor iedere leeftijd. Twijfelt u over de maat van een kinderfiets? Dan kunt u bij het afhalen altijd nog voor een andere maat kinderfiets kiezen. Bekijk hier het aanbod huurfietsen voor kinderen:

Fietsaanhanger huren

Wilt u uw hond of huisdier meenemen tijdens een fietstocht? Of kunnen kinderen nog niet zelfstandig fietsen? Dan is een aanhangwagen achter de fiets een passende oplossing. Zo kunt u samen genieten van de mooie omgeving van Noordwelle.

Betrouwbare partner voor zorgeloos fietsverhuur

Jan de Jonge is al jarenlang hét adres om een fiets in de omgeving van Noordwelle te huren. Met ons ruime aanbod van kwalitatieve huurfietsen fietst u onbezorgd in de omgeving van Noordwelle. En mocht er onverhoopt iets voorvallen onderweg of krijgt u te maken met schade of diefstal? Dan kunt u vertrouwen op ons unieke Rent a Bike Safe Plan. Daarmee verlenen wij pechhulp en heeft u meer rechten bij het eventueel annuleren van uw reservering.

 

Jan de Jonge Fietsen is aangesloten bij de coöperatie van Zeeuwse Fietsverhuurders en de BOVAG, zodat u veilig en met een betrouwbare huurfiets op pad gaat. In onze fietsenwinkel vindt u bovendien fietskleding, tassen, fietssloten verlichting en andere onderdelen en accessoires voor fietsen. Wij beschikken over een moderne werkplaats met vakkundige monteurs, zodat alle fietsen goed worden nagekeken voordat deze worden verhuurd.

Online of in de winkel een fiets huren

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Noordwelle? Dat kan via deze website of door onze winkel te bezoeken. U vindt ons aan de Kerkstraat 1 in Burgh-Haamstede. Tijdens de zomertijd zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de wintertijd zijn wij op dinsdag gesloten.

Wilt u voor de zondag een fiets huren? Ook dat is mogelijk. U kunt de fietsen dan zaterdag ophalen om 16.45 uur en op maandagmorgen rond 9.00 uur weer inleveren. Ons verhuurpunt en fietsenwinkel zijn goed bereikbaar vanaf Renesse. U kunt eventueel uw auto gratis achter de winkel parkeren. En komt u met de bus? Er is een bushalte op 200 meter afstand van ons verhuurpunt.

Reserveer nu uw huurfiets > 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 

Wilt u dinsdag of zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan maandag of zaterdag ophalen om 16.45 uur .

Afwijkende dagen
27 april 2024 (Koningsdag):   Gesloten
19 mei 2024 (1e Pinksterdag):   Gesloten
20 mei 2024 (2e Pinksterdag):   Gesloten


Contactgegevens

Facebook