Riese & Müller kopen in Zeeland

Overweegt u een elektrische fiets van Riese & Müller in Zeeland te kopen? Dan bent u welkom bij Jan de Jonge Fietsen in Burgh-Haamstede en in Zierikzee. Bij ons vindt u de bijzondere fietsen van Riese & Müller. Het Duitse merk bouwt namelijk geen gewone fietsen. Achter elke elektrische fiets van Riese & Müller zit een doordacht concept.

 

Riese & Müller werkt constant aan de optimalisatie van fietsen, innovaties en experimenteert met nieuwe concepten. Hierdoor weet Riese & Muller al jarenlang zeer innovatieve fietsen te verkopen, voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde eigenschappen en technieken. Riese & Müller staat bekend om de kwaliteit en het uiterlijk van de fietsen. En het allerbelangrijkste: ze rijden fantastisch!

Riese & Müller bij Jan de Jonge Fietsen in Zeeland

Riese en Müller elektrische fietsen zijn een typisch Duits product, met comfort en  betrouwbare kwaliteit als kernwoorden. Bij Jan de Jonge in Burgh-Haamstede en Zierikzee vindt u onder andere de volgende modellen van Riese & Müller:

  • Riese & Müller Charger GT silent
  • Riese & Müller Swing 2
  • Riese & Müller Swing 3

Bent u op zoek naar een ander Riese en Müller model? Geen probleem, die kunnen wij ook leveren.

Riese & Müller elektrische fietsen en speed pedelecs

Naast elektrische fiets biedt Riese & Muller ook speed pedelecs aan. Deze elektrische fietsen bieden trapondersteuning tot 45 km per uur. Ze zijn ideaal voor langere fietsafstanden, zoals voor woon-werkverkeer in Zeeland.

Wilt u moeiteloos tegen de Zeeuwse wind in fietsen? Kies dan voor de:

  • Riese & Müller elektrische fiets. Zoekt u een fiets waar u stijlvol en comfortabel recreatief of naar uw werk mee kan fietsen? Dan is Riese & Müller elektrische fiets iets voor u. In deze elektrische fietsen komen design en functionaliteit samen en de fietsen zijn voorzien van een Bosch elektrische motor. De elektrische motoren van Bosch staan bekend om hun betrouwbaarheid en prestaties.
  • Riese & Müller speed pedelec. Ook in de speed pedelecs komen design en functionaliteit samen. Deze fietsen zijn voorzien van een Bosch Performance motor. Deze motor is sportief, met uitmuntende en betrouwbare prestaties.

Onderhoud Riese en Müller

Alle Riese & Müller elektrische fietsen hebben een geruisloze, betrouwbare Bosch middenmotor. Veel modellen hebben een zogenaamde riemaandrijving. Hierdoor heeft uw (e-)fiets minder onderhoud nodig. Bovendien rijdt de riem geruisloos.

 RX connect 2020

Alle Riese en Müller modellen zijn uit te breiden met een RX-chip. De RX-chip maakt de Riese en Müller klaar voor het Connectcare programma. Met de chip kunnen in de toekomst updates gestreamd worden. U hoeft daarvoor dus niet meer bij ons langs te komen. Maar u bent vanzelfsprekend altijd welkom in onze winkels met werkplaats in Burgh-Haamstede en Zierikzee.

Wilt u weten hoe een elektrische bakfiets van Riese & Müller fietst? Huur dan eens de Riese Muller Packster 70.

Maak nu een proefrit

Bent u overtuigd van de kwaliteit en innovatiekracht van Riese & Müller? Dan bent u altijd welkom voor een proefrit bij Jan de Jonge Fietsen. Uw Riese & Müller dealer in Zeeland.

Neem nu contact met ons op >


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  9.00-17.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 

Wilt u dinsdag of zondag huren? Dat kan. U kunt de fietsen dan maandag of zaterdag ophalen om 16.45 uur .

Afwijkende dagen
27 april 2024 (Koningsdag):   Gesloten
19 mei 2024 (1e Pinksterdag):   Gesloten
20 mei 2024 (2e Pinksterdag):   Gesloten


Contactgegevens

Facebook